PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

We geloven dat persoonlijk leiderschap de basis is voor leiderschap in de organisatie. Kun je handelen vanuit je autonomie of volg je de oude boodschappen van je systeem van herkomst.

Het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap gaat om het vergroten van zelfbewustzijn, inzicht en veranderen van beperkende overtuigingen. Hoe vergroot je je persoonlijke effectiviteit en de grip op je eigen handelen en hoe kun je je communicatiepatronen ontwikkelen dat ze bijdragen aan het vergroten van je persoonlijke leiderschap.

Personal Coaching

Artha biedt je een mild confronterende spiegel en concrete handvatten in onze personal coaching. Vanuit onze brede theoretische basis geven we je een kader om je beperkende overtuigingen in beeld te brengen. Door gerichte oefeningen ben je in staat die scriptboodschappen om te zetten in versterkende effectieve interne en externe boodschappen. We lopen met je mee, versterken waar nodig en geven je af en toe dat zetje waar dat nodig is.

Kenmerkend voor onze coaching is onze persoonlijke diepgaande begeleiding gecombineerd met praktische handvatten die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk.

Executive Coaching

Executive coaching is specifiek beschikbaar voor de directeur, ondernemer of topmanager. Juist voor de executive is het van essentieel belang dat hij in contact staat met zijn innerlijke drijfveren, authenticiteit en zijn capaciteiten optimaal benut. Wij zijn sparringspartner, denken mee over strategische vraagstukken en het ontwikkelen van een visie, geven handvatten voor het versterken van uw performance en het hanteren tussen een gezonde balans tussen controleren en delegeren.

Coaching strippenkaart

Ideaal voor een organisatie als er regelmatig medewerkers of managers gecoached moeten worden maar er geen uitgebreide trajecten noodzakelijk zijn. U koopt een strippenkaart voor meerdere gesprekken en u bepaald wie wanneer op gesprek gaat.

Ik heb er geen enkele twijfel over dat iedere man of vrouw kan bereiken wat ik heb bereikt, als hij of zij zich dezelfde inzet zou getroosten en dezelfde hoop en vertrouwen zou  ontwikkelen

 

M.K. Gandhi