Het grote archetype spel

Het grote archetypespel is een spel voor veranderaars, begeleiders, trainers, coaches, managers en iedereen die wil reflecteren op zichzelf, zijn acties en perspectieven.

Met behulp van mooi vormgegeven afbeeldingen van filmscènes en filmhelden en een heldere beschrijving van de archetypes krijg je concrete handvatten voor zelfreflectie, intervisie en teamontwikkeling.

Het spel is geschikt voor alle vormen van leiderschapsvraagstukken, ontwikkelingsvragen, competentie-ontwikkeling en samenwerkingsissues.

Het grote archetypespel is een spel dat jij kunt gebruiken als reflectie- en feedback instrument bij elke verandering of samenwerkingsvorm. Het is opgezet om de deelnemers te laten reflecteren op wat er gebeurt in een team, organisatie of in een persoonlijk veranderproces.

De deelnemers maken spelenderwijs kennis met onze universele gedragspatronen (archetypes) en leren snel en makkelijk over sterke punten en ontwikkelkanten, uitstraling en uitdagingen van zichzelf en van anderen. Het biedt informatie en mogelijkheden voor vervolgstappen in elk ontwikkelingsproces.

Het archetype spel is gebaseerd op het werk van Jung (De mens en zijn symbolen) en het werk van Caroline Myss (Heilige contracten).

Het resultaat van archetype

Alle deelnemers:

  • Hebben inzicht gekregen in de achtergrond en theorie rondom archetypes
  • Hebben inzicht gekregen in kwaliteiten, valkuilen, de uitstraling die ze hebben en de ontwikkelingsrichting van zichzelf, anderen en een team of groep;
  • Hebben inzicht gekregen in de benodigde ondersteuning van leiders en managers;
  • Hebben concrete handvatten gekregen om veranderprocessen te sturen, te begeleiden of voor zichzelf daar keuzes in te maken.

Inhoud van het spel
80 dubbelzijdige kaarten met aan één zijde een afbeelding van een archetype en aan de andere zijde een beschrijving van de sterke en minder sterke punten van dat archetype;
Deze handleiding.

Wat en wie heb je nodig om te spelen?
Medewerkers van een team of een organisatie of familie leden;
Voldoende reflectietijd.

Het spel is te koop voor 35,- euro verzendkosten.