PERSONAL EXCELLENCE

ALS JIJ:

  • Vanuit een diepgeworteld zelfvertrouwen wil kunnen omgaan met de hectiek van alle dag;
  • In dit programma wil verlangzamen om daarna te kunnen excelleren;
  • Gevoed wil worden met nieuwe inzichten, theorieën en mogelijkheden;
  • Medewerkers mee wil krijgen vanuit verbinding;
  • Je focus scherp wilt stellen om de juiste keuzes te kunnen maken;
  • Meer regie over je leven wil hebben;
  • Een goede balans tussen inspanning en ontspanning wil;
  • Andere bronnen van erkenning en waardering wil aanboren in jezelf;
  • Meer inzicht wil hebben in je volgende stap.

Als je meerdere punten herkent, neem dan de uitdaging aan en doe dan mee met dit krachtige programma.

Ons leven is een heldenreis. Veel helden zijn ons voor gegaan in verhalen, films en boeken. De mytholoog Joseph Campbell heeft in al die verhalen de rode draad ontdekt.

Elk verhaal begint met een proloog en een oproep van de held. Die wil niet en biedt weerstand tegen deze oproep. Gelukkig is er dan een mentor die hem de spiegel voorhoudt en een duwtje in de goede richting geeft. Dan volgt al snel de eerste test, waar de held glansrijk voor slaagt en zijn succes viert.

Daarna komt echter de omslag en een afdaling naar  de afgrond. De held wordt verraden of verraadt zichzelf. Gelukkig vind hij dan weer de weg terug naar zijn leiderschap en authenticiteit.

Tot slot volgt de laatste ultieme test waar de held na grote inspanning voor slaagt en kan hij zijn succes duurzaam inzetten. Om vandaar uit op weg te gaan naar een volgend avontuur.

Met behulp van dit model en inspirerende filmbeelden ontdek je dat jij de held bent in je eigen verhaal. Je onderzoekt wat jij nodig hebt en ontdekt meer van je belemmeringen en successen.

In welke fase van de reis bevind jij je op dit moment?

“I am the master of my fate

I am the captain of my soul…”

 

-Nelson Madela-

Het programma

In blok 1 ga je op zoek naar je innerlijke stem en je eigen verhaal en heldenreis. Je stelt je leerdoelen vast en ontdekt meer van je scriptpatronen en levensvragen.

In blok 2 ontdek je het belang van de lessen van je mentoren en leer je meer over je eigen weerstandspatronen en hoe daar mee om te gaan.

In blok 3 ontmoet je de eerste selectiedrempel in de vorm van een concrete levenstest. Je ontdekt meer over je systeem van herkomst en je gaat aan de slag met je succesformule.

In blok 4 ontdek je meer over de invloed van je schaduwkanten en hoe deze toe te laten. Je kiest voor een persoonlijke kerntransformatie, die je helpt om oude patronen los te laten en nieuwe mogelijkheden te creëren.

In blok 5 werk je verder aan je verlangen en onderga je de laatste test in je heldendom. Je maakt een vertaalslag naar jouw leven en hoe je die wijsheid door wilt geven aan de rest van de wereld. We sluiten gezamenlijk af met de presentatie van jouw persoonlijke plan en het resultaat van de

‘pay it forward’ opdracht.

PRAKTISCH

De investering bedraagt € 4.950,- Deze investering is inclusief intake, intensieve begeleiding door 3 ervaren trainers/coaches, 5 blokken van 2 dagen, 2 coachingssessies, studiemateriaal en verblijfskosten.

Dit programma start meerdere malen per jaar. Neem contact op voor de meest actuele data.

Opgeven kan via:
cor@artha-inspireert.nl
of 06-53500242